Depozit Sto Cretec, Parc Logistic XXLSat Luna de Sus, Comuna Floresti,

DN1 – E60, KM 490+13, Judet Cluj Orar: Luni – Vineri: 8:00 – 16:00

Aveți o întrebare? Sunați-ne! +40 756 28 1119

Blog
Major Lóránd
Major Lóránd
31.01.2024 13:37

Ce sisteme de acoperire protejeaza cel mai eficient suprafetele din parcarile etajate si garajele su

Ce sisteme de acoperire protejeaza cel mai eficient suprafetele din parcarile etajate si garajele su

Aproape niciun alt tip de clădire nu prezintă o varietate atât de mare de dimensiuni, forme şi grade de încărcare ca parcările etajate şi garajele subterane. Spectrul se extinde de la garajele subterane cu un singur nivel, aferente blocurilor de locuinţe până la complexele de parcări etajate din aeroporturi.

Nici un alt tip de clădire nu este expus unei presiuni similare de costuri. În trecut se foloseau cu precădere construcţiile brute din beton. Planşeele nivelelor de parcare rămâneau deschise, nici măcar suprafeţele de rulare din zonele de trafic intens nu erau protejate.

Astfel, gradul de solicitare al betonului armat din parcările supraetajate este foarte ridicat. Autovehiculele aduc cu ele apă, iar în timpul iernii materiale antiderapante. Concentraţia de CO2 este extrem de ridicată din cauza gazelor de eşapament. Traficul pe pardoselile din beton generează vibraţii şi fisuri subțiri. Substanţele periculoase pătrund cu uşurinţă, atacând rapid armătura din oţel şi betonul.

Milioane de metri patrati de parcari – protejate cu sistemele performante StoCretec

StoCretec se numără de decenii printre principalii furnizori de acoperiri pentru pardoseli dedicate parcărilor etajate şi garajelor subterane, precum şi de sisteme de protecţie şi întreţinere a componentelor din beton armat. Sistemele performante StoCretec şi-au dovedit deja eficienţa pe mai multe milioane de metri pătraţi.

Cerinţele referitoare la acoperirile pentru pardoseli utilizate în parcările etajate sunt foarte diferite, în funcţie de specificul fiecărei zone. În funcţie de poziţia, starea şi gradul de solicitare al suprafeţei trebuie elaborată o soluţie adaptată optim. După analizarea corespunzătoare a condiţiilor şi cerinţelor specifice, consultanţii pentru sisteme StoCretec realizează soluţii de sisteme adecvate.

StoCretec propune soluții de protecție perfect adaptate în funcție de fiecare zonă a unei parcări:

  • Soluţii pentru PLĂCILE DE BAZĂ, unde cea mai mare problemă nu este acoperirea fisurilor, ci umiditatea ascendentă
  • Soluţii pentru suprafețele de ACCES PIETONAL, unde este necesară rezistența la solicitările generate de traficul intens
  • Soluţii de protecție pentru PLĂCILE INTERMEDIARE, unde este mai frecventă apariția fisurilor
  • Soluţii pentru PLĂCILE EXTERIOARE, unde vântul, intemperiile și pneurile mașinilor cresc riscul de formare a fisurilor sau de mărire a acestora
  • Soluții pentru RAMPE, prin care este asigurată rezistența lor la urcările și coborârile repetate ale mașinilor

Accesează fișierul PDF cu informații tehnice detaliate despre sistemele StoCretec de protecție a suprafețelor din garaje subterane și parcări etajate.

Solicită o ofertă de preț personalizată completând formularul de mai jos:

Solicitare informații

Depozit Sto Cretec, Parc Logistic XXL Sat Luna de Sus, Comuna Floresti,

DN1 – E60, KM 490+13, Judet Cluj Orar: Luni – Vineri: 8:00 – 16:00

Major Lóránd

Director Regional Vanzari – zona Transilvania
Mobil: +40 756 281 119
Email: l.major@sto.com